Aktiebolaget Kalvsjögårdens Kök

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Kalvsjögårdens Kök är ett av många företag som finns i Svenljunga. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Kalvsjögårdens Kök finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Kalvsjögårdens Kök som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1989-07-31.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Kalvsjögårdens Kök så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-51234.

Svenljunga arbetar för att företag som Aktiebolaget Kalvsjögårdens Kök ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Kalvsjögårdens Kök. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva varudistribution samt personbefordran med bil och buss, tillverkning, försäljning av livsmedel och andra hushållsprodukter ävensom matservering. Konsultation för förenings och social verksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Kalvsjögårdens Kök är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Kalvsjögårdens Kök och det är följande personer, Elgmark, Jan Henry Gustaf som är född 1952 och har titeln Likvidator, Hall, Jörgen Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Hall Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Kalvsjögårdens Kök är 556365-0505.