Ekologina miljövård Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556376-6095 är organisationsnummer för bolaget Ekologina miljövård Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekologina miljövård Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svenljunga som är den kommunen som Ekologina miljövård Aktiebolag finns i.

Ekologina miljövård Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-11-25 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekologina miljövård Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Ekologina miljövård Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Svenljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ekologina miljövård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ekologina miljövård Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0586-35250 eller genom brev på följande adress:
Nättsjö, 512 61, Kalv

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och handel inom miljö- vårdsområdet och idka därmed förenlig verksamhet samt handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekologina miljövård Aktiebolag och det är Björkqvist, Ina Maria Cecilia som är född 1945 och har titeln VD, Björkqvist, Ina Maria Cecilia som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkqvist, Carl Gunnar som är född 1979 och har titeln Suppleant, Björkqvist, Maria Kristina som är född 1976 och har titeln Suppleant, Björn, Maria Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor