Partco Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Partco Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Svenljunga. Det är nämligen den kommunen som Partco Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Partco Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1992-03-13. Men sedan 1993-01-01 så har Partco Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lindsbov. 2, 512 65, Mjöbäck. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Partco Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-34079.

Svenljunga arbetar för att bolag som Partco Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Partco Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall importera och försälja bildelar och verktyg ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom, samt att idka därmed sammanhängande verksamhet.

Firmatecknare för Partco Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Partco Aktiebolag och det är följande personer, Wagné, Anders Olof som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wagné, Helga Birgitta som är född 1937 och har titeln Suppleant, Karlsson, Rune Sven-Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Partco Aktiebolag är 556444-9519.