HOLSLJUNGA RÖR Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva rörläggning,fastighetsservice, handel fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HOLSLJUNGA RÖR Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Svenljunga så är HOLSLJUNGA RÖR Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Svenljunga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Svenljunga och i Västra Götalands län. Redan 1992-12-08 så skapades HOLSLJUNGA RÖR Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel HOLSLJUNGA RÖR Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

HOLSLJUNGA RÖR Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556457-8275 är organisationsnummret för företaget som finns i Svenljunga.

Just nu är HOLSLJUNGA RÖR Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med HOLSLJUNGA RÖR Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0325-33051 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom HOLSLJUNGA RÖR Aktiebolag är Abrahamsson, Lars-Olof Eskil som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsson, Ingela Irene som är född 1945 och har titeln Suppleant, Ahlquist, Gerhard Vilhelm som är född 1935 och har titeln Revisor, .