Licato Anläggningar AB

Västra Götalands län

Information

Licato Anläggningar AB är ett företag som finns i Svenljunga. I Licato Anläggningar AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Liljedahl, Lars som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Liljedahl, Ylva Karolina som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljedahl, Ylva Kristina som är född 1953 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Hall, Anders Bernt-Mauritz som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Licato Anläggningar AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Licato Anläggningar AB på telefon 0325-13045.

Bolaget ska äga och förvalta fast egendom, bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Licato Anläggningar AB av bolagstypen Aktiebolag.

Licato Anläggningar AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Svenljunga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Licato Anläggningar AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Licato Anläggningar AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-12-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Licato Anläggningar AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Licato Anläggningar AB har 556466-7441 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.