VästkustStugan AB

Västra Götalands län

Information

556468-2515 är organisationsnummer för bolaget VästkustStugan AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som VästkustStugan AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svenljunga som är den kommunen som VästkustStugan AB finns i.

VästkustStugan AB har varit registrerat sedan 1993-06-04 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för VästkustStugan AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

VästkustStugan AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Svenljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för VästkustStugan AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Nergården, Göran Ansgar Tobias i förening med en av -Lind, Lars Göran Ragnar -Nergården, Anna Viktoria -Selfors, Anders Ingvar -Torvaldsson, Olle Stefan -Wall, Arne Robert Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med VästkustStugan AB så kan ni göra det på telefon genom 0325-18600 eller genom brev på följande adress:
Öxabäcksv. 9, 512 65, Mjöbäck

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, fastighetsförvaltning, handel med fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med VästkustStugan AB och det är Selfors, Anders Ingvar som är född 1968 och har titeln Extern VD, Lind, Lars Göran Ragnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Harrysson, Patrik Lukas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Nergården, Anna Viktoria som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Nergården, Göran Ansgar Tobias som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Torvaldsson, Olle Stefan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamotWall, Arne Robert som är född 1955 och har titeln Suppleant, Appelgren, Lars Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Ramnewall, Bengt Sören Axel som är född 1948 och har titeln RevisorRevisorsgruppen i Göteborg AB som är född och har titeln RevisorMjöbäcks Bokförings & Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor