Mjöbäck International Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Mjöbäck International Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Svenljunga här finns det många olika Aktiebolag. Mjöbäck International Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Svenljunga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Mjöbäck International Aktiebolag är momsregistrerat sedan2007-04-06 och har organisationsnummer 556473-5289.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0325-32067 alternativt besöka eller skicka post till Mjöbäck International Aktiebolag på följande adress Ringv. 29, 512 60, Överlida.

Mjöbäck International Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-02-22.

I Mjöbäck International Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Johansson, Lars Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Thorsson, Sofia Charlott som är född 1970 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva export och import av byggnadskomponenter, konsultverksamhet, arbetsledning och projektledning inom bygg- verksamhet, byggnation och fastighetsförvaltning, import och export av vin- och spritprodukter, handel med och förvaltning av värdepapper samt import av bilar och motorcyklar, import och export av vin- och spritprodukter samt därmed förenlig verksamhet.