Svenljunga Rör Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Svenljunga Rör Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Svenljunga. Det är nämligen den kommunen som Svenljunga Rör Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Svenljunga Rör Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Svenljunga Rör Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-09-30. Men sedan 1995-01-01 så har Svenljunga Rör Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Stationsg. 6, 512 50, Svenljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svenljunga Rör Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-611743.

Svenljunga arbetar för att verksamheter som Svenljunga Rör Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svenljunga Rör Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva VVS-installationer och handel med VVS-produkter samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svenljunga Rör Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svenljunga Rör Aktiebolag och det är följande personer, Lindahl, Jan-Åke Sonny som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Solveig Agneta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ramnewall, Bengt Sören Axel som är född 1948 och har titeln Revisor, Mjöbäcks Bokförings & Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svenljunga Rör Aktiebolag är 556494-3495.