Borohus AB

Västra Götalands län

Information

Borohus AB är ett bolag som finns i Svenljunga. I Borohus AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nergården, Göran Ansgar Tobias som är född 1945 och har titeln VD, Nergården, Göran Ansgar Tobias som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingesson, Karl Esse Mauritz som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wall, Arne Robert som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nergården, Anna Viktoria som är född 1981 och har titeln Suppleant, Appelgren, Lars Erik som är född 1950 och har titeln RevisorRamnewall, Bengt Sören Axel som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisorsgruppen i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, Mjöbäcks Bokförings & Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Borohus AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Borohus AB på telefon 0325-18620.

Föremålet för bolagets verksamhet är byggnadsverksamhet, köp-,försäljning samt förvaltning av fastigheter. Handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Borohus AB av bolagstypen Aktiebolag.

Borohus AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Svenljunga arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Borohus AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Borohus AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Borohus AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nergården, Göran Ansgar Tobias

Borohus AB har 556495-4039 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.