Svenljunga Slamsugning Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Svenljunga finns det ett Aktiebolag som heter Svenljunga Slamsugning Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Svenljunga Slamsugning Aktiebolag i Västra Götalands län. Svenljunga är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Svenljunga Slamsugning Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1994-11-29 så har Svenljunga Slamsugning Aktiebolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Svenljunga Slamsugning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Svenljunga.

Vill man komma i kontakt med Svenljunga Slamsugning Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kyrkog. 32, 512 50, Svenljunga. Vi ni istället prata med Svenljunga Slamsugning Aktiebolag så kan ni göra det på 0325-10893.

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri, entreprenadverksamhet med slamsugning och högtrycksspolning samt förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Larsson, Lars Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ragnhage, Pernilla Marie som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ahlquist, Gerhard Vilhelm som är född 1935 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Larsson, Lars Stefan -Ragnhage, Pernilla Marie .

Svenljunga Slamsugning Aktiebolag har 556499-5057 som sitt organisationsnummer.