E G E - SPECIALSENSORER AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svenljunga och E G E - SPECIALSENSORER AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och E G E - SPECIALSENSORER AB är ett av dem. Statusen för E G E - SPECIALSENSORER AB är att Bolaget är aktivt.

E G E - SPECIALSENSORER AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-02-01. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Svenljunga där företaget finns i jobbar för att företag som E G E - SPECIALSENSORER AB ska trivas.

I Svenljunga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av elektroniksensorer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att E G E - SPECIALSENSORER AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är E G E - SPECIALSENSORER AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Svenljunga.

Vill man komma i kontakt med E G E - SPECIALSENSORER AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0325-12060.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med E G E - SPECIALSENSORER AB är Sveindal, Knut som är född 1929 och har titeln VD, Hiss, Eckart som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sveindal, Knut som är född 1929 och har titeln Suppleant, Hiss, Lars-Henning som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ramnewall, Bengt Sören Axel som är född 1948 och har titeln Revisor, Mjöbäcks Bokförings & Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

E G E - SPECIALSENSORER AB har 556505-4003 som sitt organisationsnummer.