Perssons Åkeri i Svenljunga AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva transportverksamhet, äga och förvalta värdepapper och fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Perssons Åkeri i Svenljunga AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Svenljunga så är Perssons Åkeri i Svenljunga AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Svenljunga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Svenljunga och i Västra Götalands län. Redan 1995-07-26 så skapades Perssons Åkeri i Svenljunga AB och företaget är har F-skattsedel Perssons Åkeri i Svenljunga AB har haft det sedan 1999-01-01.

Perssons Åkeri i Svenljunga AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556523-6063 är organisationsnummret för företaget som finns i Svenljunga.

Just nu är Perssons Åkeri i Svenljunga AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Perssons Åkeri i Svenljunga AB så går det att nå dem via telefon på 0325-611926 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Perssons Åkeri i Svenljunga AB är Persson, Ester Anna-Lisa som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Per Jesper som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Gun-Britt Camilla som är född 1969 och har titeln Suppleant, Schultz, Paul Hans-Olof som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .