Care of Sweden AB

Västra Götalands län

Information

Care of Sweden AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Svenljunga som är den kommunen där Care of Sweden AB finns. I Svenljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Care of Sweden AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Care of Sweden AB har haft sedan 1999-01-01. Care of Sweden AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Care of Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vävareg. 7, 512 53, Svenljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0325-10600.

Svenljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Care of Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Care of Sweden AB har idag 556524-0578 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Högberg, Magnus John-Åke är den som för stunden ansvarar för Care of Sweden AB

Bolaget skall bedriva tillverkning, utveckling samt handel med sjukvårdsartiklar såsom madrass- och bäddtillbehör och därmed förenlig verksamhet.

I Care of Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Hans Rune som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Högberg, Magnus John-Åke som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Anna Helena som är född 1972 och har titeln Suppleant, Schultz, Paul Hans-Olof som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .