LERO Golf i Svenljunga AB

Västra Götalands län

Information

LERO Golf i Svenljunga AB är en verksamhet som finns i Svenljunga. I LERO Golf i Svenljunga AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edberg, Frits Håkan Roger som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Edberg, Annika Katarina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Palsson, Gudbjörn Thor som är född 1952 och har titeln Revisor, Malm, Jan Olof som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LERO Golf i Svenljunga AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå LERO Golf i Svenljunga AB på telefon 08-7956900.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av textilier och sportartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är LERO Golf i Svenljunga AB av bolagstypen Aktiebolag.

LERO Golf i Svenljunga AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Svenljunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

LERO Golf i Svenljunga AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-01-01 och LERO Golf i Svenljunga AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LERO Golf i Svenljunga AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

LERO Golf i Svenljunga AB har 556571-9803 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.