Nacka Port Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Nacka Port Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Svenljunga här finns det många olika Aktiebolag. Nacka Port Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Svenljunga jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Nacka Port Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-01-20 och har organisationsnummer 556580-5339.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Nacka Port Aktiebolag på följande adress Bäckav., 512 62, Mårdaklev.

Nacka Port Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-01-20.

I Nacka Port Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Nergården, Göran Ansgar Tobias som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva köp, försäljning samt förvaltning av fastigheter. Handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.