Västavverkning AB

Västra Götalands län

Information

556582-7770 är organisationsnummer för företaget Västavverkning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Västavverkning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svenljunga som är den kommunen som Västavverkning AB finns i.

Västavverkning AB har varit registrerat sedan 2000-02-17 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-03-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Västavverkning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-03-14.

Västavverkning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Svenljunga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Västavverkning AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Västavverkning AB så kan ni göra det på telefon genom 0325-620220 eller genom brev på följande adress:
Lindåsen 1, 512 94, Svenljunga

Bolaget skall bedriva skogsavverknings verksamhet jämte därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Västavverkning AB och det är Edman, Kent Michael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edman, Linda Marie Viktoria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Palmén, Claes Lennart som är född 1970 och har titeln Revisor, Sydrevisioner Horwath Väst AB som är född och har titeln Revisor,