Klas Wässbring Holding AB

Västra Götalands län

Information

Klas Wässbring Holding AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Svenljunga som är den kommunen där Klas Wässbring Holding AB finns. I Svenljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Klas Wässbring Holding AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Klas Wässbring Holding AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Klas Wässbring Holding AB så kan ni göra det genom att skicka er post till LJUNGAFORSVÄGEN 15, 512 53, Svenljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Svenljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Klas Wässbring Holding AB Privat, ej börsnoterat.

Klas Wässbring Holding AB har idag 556612-0787 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Wässbring, Klas Eije är den som för stunden ansvarar för Klas Wässbring Holding AB

Bolaget ska bedriva verksamhet som omfattar att äga och förvalta fast egendom samt aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Klas Wässbring Holding AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wässbring, Klas Eije som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Sune som är född 1938 och har titeln Suppleant, Pettersson, Yngve Kjell-Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, KP Revision AB som är född och har titeln Revisor, .