Lidaövre AB

Västra Götalands län

Information

Lidaövre AB är ett företag som finns i Svenljunga. I Lidaövre AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Nils Gösta som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Jarl Ivar som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Nils Lennart som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ekelund, Leif Fredrik som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lidaövre AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lidaövre AB på telefon 0325-32128.

Bolaget skall bedriva försäljning av kläder och tyger, bedriva handel med finansiella instrument såsom aktier, optioner och derivat ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lidaövre AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lidaövre AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Svenljunga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lidaövre AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-03-13 och Lidaövre AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-03-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lidaövre AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Lidaövre AB har 556639-5058 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.