Rostskyddscenter i Svenljunga AB

Västra Götalands län

Information

Rostskyddscenter i Svenljunga AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Svenljunga som är den kommunen där Rostskyddscenter i Svenljunga AB finns. I Svenljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rostskyddscenter i Svenljunga AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Rostskyddscenter i Svenljunga AB har haft sedan 2005-01-27. Rostskyddscenter i Svenljunga AB har funnits sedan och 2005-01-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Rostskyddscenter i Svenljunga AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vävareg. 1, 512 53, Svenljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0325-13100.

Svenljunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Rostskyddscenter i Svenljunga AB Privat, ej börsnoterat.

Rostskyddscenter i Svenljunga AB har idag 556670-5801 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Rostskyddscenter i Svenljunga AB

Bolaget skall bedriva försäljning av bilar, utföra rostskyddsbehandling och övrig bilvård samt därmed förenlig verksamhet.

I Rostskyddscenter i Svenljunga AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Sture Gocki Joakim som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Lilly Marita som är född 1956 och har titeln Suppleant, Gabre, Lars Johan som är född 1963 och har titeln Revisor, Företagsrevision Sjuhärad AB som är född och har titeln Revisor, .