Kinds Järn AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svenljunga och Kinds Järn AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kinds Järn AB är ett av dem. Statusen för Kinds Järn AB är att Bolaget är aktivt.

Kinds Järn AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-10-21. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Svenljunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kinds Järn AB ska trivas.

Kinds Järn AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02. I Svenljunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva handel med järn- och byggnadsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kinds Järn AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02.

Idag är Kinds Järn AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Svenljunga.

Vill man komma i kontakt med Kinds Järn AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0325-10030.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kinds Järn AB är Gull, Mats Thomas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Gull, Åsa Lena Marita som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ramnewall, Bengt Sören Axel som är född 1948 och har titeln Revisor, Mjöbäcks Bokförings & Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Kinds Järn AB har 556688-3632 som sitt organisationsnummer.