en&em AB

Västra Götalands län

Information

en&em AB är ett företag som finns i Svenljunga. I en&em AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Garemo, Gustav Arne Lennart som är född 1934 och har titeln VD, Garemo, Gustav Arne Lennart som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Garemo, Britt Anna Kristina som är född 1938 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bertil Karl-Ivan som är född 1947 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med en&em AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå en&em AB på telefon 070-5646440.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsledning, kostrådgivning, äga och förvalta aktier samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är en&em AB av bolagstypen Aktiebolag.

en&em AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Svenljunga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

en&em AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-12-15 och en&em AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-12-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för en&em AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Garemo, Gustav Arne Lennart

en&em AB har 556690-8058 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.