Jan Berndtssons Försäljnings AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svenljunga och Jan Berndtssons Försäljnings AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Jan Berndtssons Försäljnings AB är ett av dem. Statusen för Jan Berndtssons Försäljnings AB är att Bolaget är aktivt.

Jan Berndtssons Försäljnings AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-28. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Svenljunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Jan Berndtssons Försäljnings AB ska trivas.

Jan Berndtssons Försäljnings AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13. I Svenljunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka försäljning av nyproducerade hus, bygg- material och entreprenader, inköp och försäljning av tomtmark, konsultverksamhet inom byggbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jan Berndtssons Försäljnings AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är Jan Berndtssons Försäljnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Svenljunga.

Vill man komma i kontakt med Jan Berndtssons Försäljnings AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6362016.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jan Berndtssons Försäljnings AB är Berndtsson, Jan Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Berndtsson, Eva Margareta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Pettersson, Gösta Lars-Olof som är född 1944 och har titeln Revisor, Andersson, Lars Erik som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Lars-Olof Pettersson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Conceptor Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Jan Berndtssons Försäljnings AB har 556695-2452 som sitt organisationsnummer.