Lindgårde Försäljnings AB

Västra Götalands län

Information

Lindgårde Försäljnings AB är ett företag som finns i Svenljunga. I Lindgårde Försäljnings AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindgårde, Carl Fredric som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgårde, Anders Sven-Erik som är född 1949 och har titeln Suppleant, Pettersson, Gösta Lars-Olof som är född 1944 och har titeln Revisor, Andersson, Lars Erik som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Lars-Olof Pettersson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Conceptor Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Lindgårde Försäljnings AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lindgårde Försäljnings AB på telefon .

Bolaget ska bedriva försäljning av nyproducerade hus, byggmaterial och entreprenader, inköp och försäljning av tomtmark, konsultverksamhet inom byggbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lindgårde Försäljnings AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lindgårde Försäljnings AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Svenljunga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lindgårde Försäljnings AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-27 och Lindgårde Försäljnings AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lindgårde Försäljnings AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lindgårde Försäljnings AB har 556696-6320 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.