Sunesson & Knutsson Svenljunga AB (Preem Bensinstation)

Västra Götalands län

Information

Sunesson & Knutsson Svenljunga AB (Preem Bensinstation) är ett av många företag som finns i Svenljunga. Det är nämligen den kommunen som Sunesson & Knutsson Svenljunga AB (Preem Bensinstation) finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sunesson & Knutsson Svenljunga AB (Preem Bensinstation) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-04-28.

Sunesson & Knutsson Svenljunga AB (Preem Bensinstation) som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-12-14. Men sedan 2007-04-28 så har Sunesson & Knutsson Svenljunga AB (Preem Bensinstation) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nylännesg. 1, 512 53, Svenljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sunesson & Knutsson Svenljunga AB (Preem Bensinstation) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-611156.

Svenljunga arbetar för att företag som Sunesson & Knutsson Svenljunga AB (Preem Bensinstation) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sunesson & Knutsson Svenljunga AB (Preem Bensinstation). Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva bensinstationsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sunesson & Knutsson Svenljunga AB (Preem Bensinstation) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sunesson & Knutsson Svenljunga AB (Preem Bensinstation) och det är följande personer, Sunesson, Hans Andreas som är född 1982 och har titeln VD, Sunesson, Hans Andreas som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Tommy Nils Peder som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sunesson, Ulf Joakim som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Sven Alf Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Sjuhäradsbygdens Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Sunesson & Knutsson Svenljunga AB (Preem Bensinstation) är 556717-7307.