AB Grönytor Jan-Olof Berggren

Västra Götalands län

Information

AB Grönytor Jan-Olof Berggren är ett av många verksamheter som finns i Svenljunga. Det är nämligen den kommunen som AB Grönytor Jan-Olof Berggren finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

AB Grönytor Jan-Olof Berggren är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-03-08.

AB Grönytor Jan-Olof Berggren som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-02-19. Men sedan 2007-03-08 så har AB Grönytor Jan-Olof Berggren varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ringestena Vänhem, 512 93, Svenljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AB Grönytor Jan-Olof Berggren så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-624040.

Svenljunga arbetar för att verksamheter som AB Grönytor Jan-Olof Berggren ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AB Grönytor Jan-Olof Berggren. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med gödselmedel,gräsfröer,bekämpningsmedel,diverse utrustning och därmed förenlig verksamhet till i första hand storkonsumenter inom grönytesektorn samt värdepapperhandel, handel med fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AB Grönytor Jan-Olof Berggren är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AB Grönytor Jan-Olof Berggren och det är följande personer, Berggren, Jan-Olof Evert som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Tobias Olof som är född 1972 och har titeln Suppleant, Eriksson, Tore Uno som är född 1951 och har titeln Revisor, LR Revision Karlstad AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AB Grönytor Jan-Olof Berggren är 556724-0915.