Ingemars Mekaniska i Svenljunga AB

Västra Götalands län

Information

Ingemars Mekaniska i Svenljunga AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Svenljunga som är den kommunen där Ingemars Mekaniska i Svenljunga AB finns. I Svenljunga så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ingemars Mekaniska i Svenljunga AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ingemars Mekaniska i Svenljunga AB har haft sedan 2007-08-16. Ingemars Mekaniska i Svenljunga AB har funnits sedan och 2007-08-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ingemars Mekaniska i Svenljunga AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ullasjö Furet, 512 93, Svenljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Svenljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ingemars Mekaniska i Svenljunga AB Privat, ej börsnoterat.

Ingemars Mekaniska i Svenljunga AB har idag 556731-0536 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ingemars Mekaniska i Svenljunga AB

Bolaget skall bedriva metallarbeten, borrning, svarvning och svetsning samt maskinreparationer av allmänt mekaniskt slag samt därmed förenlig verksamhet.

I Ingemars Mekaniska i Svenljunga AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Österling, Roy Ingmar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Österling, Eva Elisabeth som är född 1958 och har titeln Suppleant, Karlsson, Johan Henrik Mattias som är född 1976 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .