Casa Rosa AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svenljunga och Casa Rosa AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Casa Rosa AB är ett av dem. Statusen för Casa Rosa AB är att Bolaget är aktivt.

Casa Rosa AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-09-13. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Svenljunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Casa Rosa AB ska trivas.

Casa Rosa AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-14. I Svenljunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva partihandel med textilier samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Casa Rosa AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-14.

Idag är Casa Rosa AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Svenljunga.

Vill man komma i kontakt med Casa Rosa AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0325-10393.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Casa Rosa AB är Stigsson, Per Joacim som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Mona Jessica som är född 1981 och har titeln Suppleant, Ahlquist, Gerhard Vilhelm som är född 1935 och har titeln Revisor, .

Casa Rosa AB har 556737-7428 som sitt organisationsnummer.