Furubäcken AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva ekonomitjänster och IT-tjänster samt försäljning av hårdvara samt restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Furubäcken AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Svenljunga så är Furubäcken AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Svenljunga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Svenljunga och i Västra Götalands län. Redan 2008-01-07 så skapades Furubäcken AB och verksamheten är har F-skattsedel Furubäcken AB har haft det sedan 2008-01-24.

Furubäcken AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-01-24

556748-4406 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Svenljunga.

Just nu är Furubäcken AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Furubäcken AB så går det att nå dem via telefon på 0325-34431 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Furubäcken AB är Kobbe, Claes Peter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kobbe, Janet Lislott som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Kobbe, Linus Stefan som är född 1980 och har titeln Suppleant, Strigén, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, Stratego Revision AB som är född och har titeln Revisor, .