Assme Frakt AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Assme Frakt AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Svenljunga här finns det många olika Aktiebolag. Assme Frakt AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Svenljunga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Assme Frakt AB är momsregistrerat sedan2008-05-29 och har organisationsnummer 556750-5630.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 073-7360855 alternativt besöka eller skicka post till Assme Frakt AB på följande adress Örås Assmebro Revanschen , 512 94, Svenljunga.

Assme Frakt AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-05-29.

I Assme Frakt AB så sitter följande personer i styrelsen: Löfgren, Bengt Ivan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Ivanovic, Dragan som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva lastbilstransporter i Sverige och utomlands samt därmed förenlig verksamhet.