Firma Martin Johanssons Transporter

Västra Götalands län

Information

Firma Martin Johanssons Transporter är en verksamhet som finns i Svenljunga. I Firma Martin Johanssons Transporter finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Jan Martin som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Firma Martin Johanssons Transporter så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Firma Martin Johanssons Transporter på telefon 0325-12307.

Transporttjänster.

Idag är Firma Martin Johanssons Transporter av bolagstypen Enskild firma.

Firma Martin Johanssons Transporter är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Svenljunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Firma Martin Johanssons Transporter innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Firma Martin Johanssons Transporter är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Firma Martin Johanssons Transporter så är det följande:

Firma Martin Johanssons Transporter har 561001-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.