Mia's hemslöjd

Västra Götalands län

Information

580621-XXXX är organisationsnummer för företaget Mia's hemslöjd. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mia's hemslöjd är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svenljunga som är den kommunen som Mia's hemslöjd finns i.

Mia's hemslöjd har varit registrerat sedan 1993-01-20 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-03-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mia's hemslöjd så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Mia's hemslöjd är och det finns flera bolag i Svenljunga som också är .

Firmatecknare för Mia's hemslöjd är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mia's hemslöjd så kan ni göra det på telefon genom 0325-34112 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av hemslöjd.

Det finns olika personer som har en koppling med Mia's hemslöjd och det är Johansson, Mirjam Gunilla som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,